FlySim.com Forum Index FlySim.com
FlySim and KiteSim Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

installing game on windows vista

 
Post new topic   Reply to topic    FlySim.com Forum Index -> FlySim Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rb2b1965



Joined: 13 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Sun Apr 13, 2008 7:49 am    Post subject: installing game on windows vista Reply with quote

is there an issue installing this game on a machine running vista?
Back to top
View user's profile Send private message
flysim
Site Admin


Joined: 18 May 2005
Posts: 99

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 10:50 pm    Post subject: Reply with quote

My brother has tested FlySim on Vista - he did not report any install issues.
Please let me know if you run into problems.

-J.R.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
rb2b1965



Joined: 13 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Wed Apr 16, 2008 4:53 am    Post subject: Reply with quote

i guess i should say that the game wont run . it seems to install but it gives me a flysim has stopped working warning when i try to run the game. it ask if i want it to check for a soulution but when i do it does nothing more
Back to top
View user's profile Send private message
flysim
Site Admin


Joined: 18 May 2005
Posts: 99

PostPosted: Thu Apr 17, 2008 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Sometimes updating your graphics drivers will help.
More info here:

http://flysim.com/drivers.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
rb2b1965



Joined: 13 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Thu Apr 24, 2008 3:08 am    Post subject: Reply with quote

My video card is one of the newer Nvidia cards out and all the drivers are up to date. I keep up on that sorta thing for I play a few different games.
I have downloaded and reinstalled a few times. Each time clearing out any past reference to the game even in the registry.
I really am at a loss here.
Back to top
View user's profile Send private message
flysim
Site Admin


Joined: 18 May 2005
Posts: 99

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

I am not sure what is going on.
Can you play the kite simulator on our website?
It also uses OpenGL.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FlySim.com Forum Index -> FlySim Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group